Som overskriften viser, så ble vi BIR-valp og vi klarte å plassere oss i gruppen som nr 4! Jeg er bare så utrolig stolt av lille jenta mi. Hun er 6 mnd og har 5 x BIR og 1 x BIG 4!

For å bli BIR-valp denne gangen måtte vi slå 4 andre nydelige tibbe tisper. Jeg skal ærlig inrømme at jeg var så nervøs at når jeg og Gaisa sto forran dommeren så var beina mine helt gele, jeg følte ALLE rundt meg så på beina mine og så hvor nervøs jeg var. Hvorfor jeg var så nervøs var nok fordi jeg for aller første gang stilte Gaisa FRITT forran dommeren. Jeg tror jeg tenkte at enten så går det eller så går det ikke, men jeg hadde jo ingen verdens ting å bekymre meg for! Hun sto jo som en prinsesse som man skulle tro aldri har gjort noe annet! Jeg kjente hjerte spratt og at jeg var på en helt annen planet der jeg sto, føltes ut som om jeg sto der i minst 30 min, men når vi endelig var ferdig med å stå forran dommeren, var der bare å gå frem og tilbake også gikk alle tispe-valpene sammen i en ring. Plutselig kommer dommeren bort til meg og Gaisa og sier Gratulerer!! Vi kom på 1.plass i gruppen våres (6-9 mnd)

1170954_10201396676390415_1375663789_n

Da kom neste utfordring, det var å konkurrere med vinneren av valp 4-6 mnd. Vi gikk en liten runde, også fikk jeg bare sløyfa i hånden jeg hoppet av glede og helt i 100!  Oppdretter (Bente Lund) klarte å få tatt bilde av dommer, meg og lille Gaisa.

1240093_10201393987363191_827244173_n

Da var det bare å vente på gruppefinalen som gikk litt senere. Vi har ikke klart å plassere oss på 4 andre gruppefinaler, så hadde egentlig ikke trua nå heller, men vi ble til vi skulle inn i ringen. Når vi har kommet os inn i ringen og har fått stilt oss opp, kommer dommeren bort og tar meg i hånden og ber meg og Gaisa om å gå på andre siden av banen sammen med 3 eller 4 andre. Og pluselig sto vi på BIG4 plassen! Jeg kjente tårene presset på og jeg var klar til å juble! Heldighvis rakk Bente å ta bilde av oss der også før vi løp av med gledestårer og tanken om at endelig klarte vi å plassere oss i en gruppefinale!

Gaisa4

Jeg ser rimelig fornøyd ut her også ser jeg. Nå gleder jeg meg bare til å stille henne som valp i Letohallen 26 og 27 oktober. Det blir kanskje siste gangen Gaisa stilles som valp. Men hun har en fantastisk «valpe-karriere», så satser jeg på at vi gjør det ganske godt i «voksen-ringen» også. Gaisa0

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s